Le Calme La Paix

A család ingatlana két egybenyitott társasházi lakásból épül fel. Olyan otthonná szerették volna alakítani, amely megfelel nyugodt életvitelüknek. Fontos szempont volt, hogy egy biztosan elkülönített helyiség legyen dolgozószobaként átalakítva akár úgy, hogy együtt is tudjanak az adott térben dolgozni, hiszen mindkettőjük munkája csendes, nem jár zajjal.  

Tervezési koncepciómban szerepelt egy tágas központi élettér kialakítása, melyben kulcsfontosságú a beszélgetésre, együtt töltött időre és ejtőzésre alkalmas nappali, kényelmes ülő alkalmatosságokkal. Egy pihenésre és olvasásra alkalmas, nagyon hangulatos zug, azaz olvasósarok. Valamint vendégek fogadására alkalmas, étkezővel egybekött, konyhaszigettel ellátott konyha.

A berendezés a kényelmet szolgálja, mindamellett, hogy megmutatkoznak a japandi meghitt és elegáns kiegészítői, a növények, a földig érő függönyök.  
A fapanelek több helyiségben is megjelennek. A hálószobában és a fürdőben tölgy lécekből épített és ragasztással rögzített, míg az előszobában és a nappaliban padlóra helyezett és falra függesztett panelek kölcsönöznek egyedi hangulatot ennek a családi enteriőrnek.  

Időpontfoglalás