Luxor La Vie

Üzletember ügyfelem sikeres a munkájában, mozgalmas és tartalmas életet él mind itthon, mind külföldön. Magas életszínvonalhoz szokott, otthonát ennek megfelelően igényesen szereti kialakítani. Középkorú sportos világjáró, nagyon tág baráti körrel Magyarországon és külföldön egyaránt. Munkájából adódóan rengeteget tartózkodik külföldön, gyakran huzamosabb ideig is, ezért több országban van hasonló méretű stúdiója, vagy kisméretű apartmanja. Életviteléhez tartozik, hogy személyiségéből fakadóan sok barátja van, akiket szívesen lát vendégül. Lakása kialakításánál ezért nagyon fontos volt, hogy az ételkészítéshez/vendéglátáshoz szükséges készülékek és a konyha kialakítása olyan legyen, ami nemcsak az ő stílusához illeszkedik, hanem alkalmas ilyen jellegű programok lebonyolításához és a praktikus konyhai munkálatokhoz is.

Mivel a lakás egyetlen, ugyanakkor nagyméretű sarokablakkal rendelkezik, ezért a hálószoba úgy lett kialakítva, hogy speciális térelválasztó fallal elszeparált legyen, ugyanakkor a nyílászáróból érkező fény elegendő természetes világosságot biztosít abban a helyiségben is.

Alapvetően az elegáns anyagokra törekedtem: fa, gránit, króm, sárgaréz kerül beépítésre. A színeknél ügyfelemmel való megbeszélést követően alapvetően a sötétebb elegánciát sugalló színeket választottam, ugyanakkor a sportos üzletember nyitottságát jelző színeket is használtam, ezek a türkiz és a fehér.

Időpontfoglalás